Bädda med ett varmt täcke

Dun

Nätterna har blivit mörkare, längre och kallare men det behöver inte bara vara negativt. Det ger oss nämligen en utmärkt anledning att mysa hemma! Mille Notti har vintervarma täcken i både dun och fiber så nu har du alla chanser att fixa ett riktigt mysigt sovrum. Båda täckena finns i flera olika värmegrader och både som enkeltäcke och dubbeltäcke. Oavsett vad du väljer hoppas vi att du kommer sova riktigt gott. Det enda problemet är väl kanske att våra sköna täcken gör det lite svårare än vanligt att gå upp på morgnarna…

Vårt lyxiga duntäcke Natura är sytt av duntät bomullscambric och fyllt med fint vitt gåsdun med 90% dunandel. Täcket ger en varm och ombonad känsla samtidigt som det andas och behåller en behaglig temperatur.

Är du allergisk mot dun eller av andra skäl föredrar syntet ska du istället testa vårt fibertäcke Fibra som vi har valt att fylla med ett riktigt bra syntetmaterial som heter Fossfill. Denna fyllning ger täcket en dunlik känsla utan att innehålla varken fjäder eller dun.