MILLE NOTTI + NK INREDNING = SANT

NK Inredning

Nu har vi gjort premiär på NK Inredning och den 20 maj öppnade vi en shop-in-shop där stora delar av vårt sortiment finns representerat.
Sängkläderna är presenterade i ett sinnrikt och lekfullt inredningskoncept med oväntade detaljer som ska ge besökaren en inspirerande upplevelse och tillåta att man kommer nära produkterna och både kan se och känna ordentligt. I själva butiksinredningen har vi arbetat mycket med att presentera produkterna på olika nivåer samt att kombinera hårda material, som podier med kopparyta, med mjuka material som stickade lampskärmar.

Vår VD William Wehtje ser fram emot att få inspirera besökarna

”NK Inredning känns som ett naturligt sammanhang för Mille Notti att verka i. Jag tror och hoppas att vi kommer kunna bidra till att ge besökarna en inspirerande upplevelse och nu också möjligheten att köpa våra högkvalitativa varor även på NK. Kollektionen för hösten 2011 känns som den mest självklara och tydliga hitills.”

NK Inredning är tänkt att vara den självklara destinationen för medvetna och designintresserade kunder, en spännande mötesplats för nutida internationell design.