Mille Nottis bidrag till att få dina barn att sova en hel natt

La Scala Bambini

För små barn (och deras föräldrar) är det viktigt med en god natts sömn. Men ibland är det lättare sagt än gjort att få de små liven att somna. Nu hade vi kunnat börja tipsa om fem-minuters metoden eller den i särklass bästa godnattvisan. Men en sak är säker, det finns lika många nattningssätt som barn. Så vi struntar i det. Ni vet nog redan vad som funkar bäst för just ert barn.

Men en grej som vi är bra på, och som vi kanske kan hjälpa dig med, är det där med sängkläder. Både barn och vuxna behöver en lugn och mysig miljö för att kunna sova. Sköna lakan, täcken och kuddar är en bra början.

Därför har vi nu tagit fram en helt ny kollektion för baby som vi kallar BAMBINI. Kollektionen innehåller bäddset och underlakan för spjälsäng och de är vävda av kammad bomullspercale. La Scala bäddset har en ljuvlig hålsöm längs påslakan och örngott och samma design finns även att hitta i vuxenstorlek till avundsjuka föräldrar. I kollektionen ingår också täcke och kudde i fiber, som är lätta att tvätta.

Sängen på bilden heter Kili och kommer från danska märket Sebra. Finns bland annat att beställa hos Syster Lycklig på Tegnérgatan 12 i Stockholm, eller genom deras webshop.

Läs mer om Bambini-kollektionen