PRESSVISNING PÅ STORY HOTEL

Under Stockholm Fashion Week samlades ett stort antal svenska och internationella journalister, fotografer och stylister i huvudstaden för att få en försmak av höstens kommande färg- och formnyheter. Mille Notti höll sin pressvisning på coola Story Hotel i Stockholm där höst- och vinterkollektionen Bedtime Stories presenterades i en inspirerande miljö. Sängklädesnyheterna bäddades upp i tre vackra rum, men vi hade även tillgång till Storys sköna innergård där vi kunde njuta av kaffe och croissanter i skuggan av ett enormt parasoll.


Urbana Story Hotel har hämtat inspiration till sin inredning från slitna New York-restauranger och chica bohemiska hotell i Paris. En perfekt setting till Mille Nottis höstkollektion!

Inredningen har också inspirerats av de progressiva musikerna och artisterna som en gång bodde i byggnaden. Även det passade magiskt bra ihop med delar av vår rekvisita.

Vi passade på att visa upp både våra vackra sängkläder och vår tjocka härliga frottékollektion som passade bra in i Storys vackra badrum, som alla är unika. Fiskarna i handfatet fick många gäster att haja till!

Sugen på Mille Nottis nya höstkollektion? Från slutet av augusti och framåt anländer höstens bäddnyheter till våra återförsäljare runt om i landet och till vår butik i Stockholm. Håll ögonen öppna!