SOV I LYXTÄLT NÄRA NATUREN

Mille Notti finns idag på några av Sveriges mest unika hotell som är noga med att skapa speciella miljöer. Vi är givetvis glada över att finnas representerade på dessa hotell. Inte bara för att det gör det möjligt för fler att få prova på våra sängar och sängkläder. Det är också ett bevis på att våra sängkläder håller den höga kvalitet som ställs på sängkläder som tvättas mer eller mindre varje dag, året runt.

På den avskilda ön Bergholmen och mitt i den gamla urskogen ligger Island Lodge. En unik konferensanläggning med utsikt över en spektakulär del av Stockholms skärgård. Här bor du i tält nära naturen, men sover ändå förstklassigt i riktiga sängar bäddade med Mille Nottis sköna täcken, kuddar och flanellakan. Tälten är runda och rymliga på 18m2, alla noga utplacerade på ön, för att kunna erbjuda sina sovgäster en hisnande utsikt över skärgården. En vedeldad kamin håller dig varm under svala nätter och ljus till kvällslektyren får du från stämningsfulla fotogenlampor.

Island Lodge vill bana väg för en ny äkta hållbar och exklusiv naturupplevelse med fokus på gastronomi, skandinavisk design och personlig service. Enkelt och lättillgängligt, bara 40 minuters båtresa från Stockholm City.

Läs mer om Island Lodge