Stjärnorna på slottet sover i Mille Notti

Görväln

På juldagen är det äntligen premiär för SVTs populära programserie Stjärnorna på slottet. I år gästar stjärnorna Kim Anderzon, Christer Lindarw, Louise Hoffsten, Johan Rheborg och Johan Rabaeus Görvälns Slott utanför Stockholm. Det sägs att de trivdes så bra att de inte ville åka hem. Kanske berodde det delvis på att stjärnorna sov gott i inget annat än Mille Nottis krispigt härliga percalelakan som vi fick äran att leverera. Görvälns Slott satte sedan sin egen prägel på lakanen med broderi i guld som helt stämmer överens med slottets övriga inredning.

Görväln är ett vackert hotell som håller mycket hög klass och inget rum är det andra likt. Färger, golv, inredning, möbler och badrumskakel – allt är handplockat och noga utvalt. Förutom lakan har Mille Notti även levererat sängar, duntäcken, dunkuddar och featherbeds till Görväln.

Vill du sova lika skönt som stjärnorna? Samma härliga percalekvalitet återfinns i våra bäddset La Scala, Duo, Aqua och Percale samt som släta underlakan och kuvertsydda underlakan