Underbar premiär i Sickla Köpkvarter

Den 8:e november slår vi upp dörrarna till vår första egna butik i Sickla Köpkvarter i Nacka. På en 160 kvm stor yta i Simbagallerian kommer vi erbjuda hela vårt breda sortiment med allt ifrån sängkläder, sängar, täcken och kuddar, till frotté, ekologiska spaprodukter och pyjamasar.

När vi bestämde hur den nya butiken skulle se ut önskade vi oss en stilren och sober miljö men som samtidigt skulle kännas personlig. Våra sängklädeskollektioner tas alltid fram med både god kvalitet och vacker design i fokus. Att besöka en Mille Notti-butik ska vara precis samma sak, en upplevelse för både kropp och själ. Inredningen går i ljusa toner med träslag som ask, vackra tapeter, putsade ljusgrå väggar och bordsytor i mjuka pasteller. Självklart har vi också en bekväm vilohörna med espressomaskin om du blir shoppingtrött!

Varför vi valt just Sickla beror på att många av våra kunder redan finns i området. Och så är kvarterskänslan i Sickla köpkvarter väldigt charmig och något vi uppskattar. Förutom ett riktigt bra butiksutbud finns också massor av mysiga caféer och restauranger som gör shoppingupplevelsen ännu bättre.

Varmt välkommen till vår nya butik!