WONDERWALL, KONSTHANDLARNA SOM ERBJUDER DEMOKRATISK KONST

En skön säng bäddad med vackra sängkläder är en självklar grundförutsättning för ett sovrum, men det är givetvis inte allt. Stämningsfull belysning, ett snyggt sängbord att lägga kvällslektyren på och kanske till och med färska snittblommor gör också sitt till. Sedan har vi såklart väggarna.

Höstens kampanj Bedtime Stories fotograferades på Story Hotel i Stockholm där vi hade tur att få med fantastiska illustrationer från e-handelsföretaget Wonderwall som säljer konstverk från illustratörer som Lovisa Burfitt, Jenny Mörtsell, Cecilia Carlstedt mfl. Deras affärsidé är att erbjuda demokratisk konst – prints som vanliga människor har råd med, för att du ska kunna skapa ett mysigt hem till ett överkomligt pris.

Hos Wonderwall hittar du begränsade upplagor av prints tryckta på högkvalitativt papper med perfekt tryckteknik. Vissa prints finns i större upplagor, andra är helt unika. Du kan också beställa ett konstverk i exakt den storlek som passar dina väggar och dina krav. Förutom att erbjuda fina produkter har de också en utsökt fin webshop där det hela tiden ramlar in nya produkter. Vill-ha-faktorn är hög.

Skaffa lite demokratisk konst!