• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp

Beställningsinformation

BESTÄLLNINGSINFORMATION


RETURRÄTTSREGLER VID KÖP AV BESTÄLLNINGSPRODUKTER

Alla våra sängar, sänggavlar och bäddmadrasser produceras på beställning efter kundens önskemål och är därför undantagna från returregler. Klicka på länken för full information kring leverans och köpvillkor >> 

LEVERANSTID
OBS!
Förnärvarande har vi en estimerad leveranstid på 7-8 veckor på grund av materialbrist i samband med Covid. Normal leveranstid för beställningsvaror är  5-6 veckor. Betalning sker i samband med beställningen. 

NOTERA
Vänligen notera att sängben och bäddmadrass köpes separat och rekommenderade produkter återfinns längs ned på respektive produktsida.

TRANSPORT
I köpet ingår transport till tomtgräns.  Vi erbjuder olika transportmöjligheter beroende på var i landet leveransen sker. Inför levernas kontaktar vi dig och stämmer av vilket alternativ som passar dig bäst. Exempel på tilläggstjänster är:

- Uppburet
- Uppburet och monterat
- Uppburet, monterat samt bortforsling av er tidigare säng/gavel. (Mälardalen)

SÄNGKÖP
Att köpa säng är en stor och viktig investering, därför vill vi gärna hjälpa dig till rätt beslut.

Välkommen att kontakta oss för konsultation genom att skicka ett mail till online@mille-notti.com så ringer vi upp dig. Glöm inte att ange telefonnummer.

Om du lägger din beställning utan att ta kontakt med oss, kommer vi att ringa upp dig efter att vi fått in din beställning. Detta för att säkerställa att dina val blivit rätt.

Du är självklart alltid välkommen till vår fysiska butik på Södra Fiskartorpsvägen 30 i Stockholm där du även kan besöka vår sängutställning samt provligga samtliga modeller. 

Väl mött