• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||
https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Dagsattbäddaförjulen/hero_AW21_christmas_2000x800.jpg

Dags att bädda för julen – 5 tips

Låt julens magiska stämning smyga in även i sovrummet! Med våra exklusiva sängkläder, kuddar, täcken och plädar bäddar du för en ny mysig jultradition – en sagolikt skön sovupplevelse, för hela familjen.

https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Dagsattbäddaförjulen/satina_white_christmas_1920x1080.jpg

1. SILKESLEN JULBÄDD

Vill du vakna i en silkeslen kokong på julaftons morgon? Då är klassikern SATINA ett perfekt val. Vår satin vävs av 100% kammad bomull, vilket ger en väv i högsta kvalitet med en oslagbar lyster. Med SATINA GRÖN och SATINA VIT EKO bäddar du för en stilren julkänsla som sprider sig även utanför sovrummet.

https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/MilleNotti/singolo_grey_lights_2000x1355.jpg

2. KRISPIG HOTELLKÄNSLA

Står lyxig hotellkänsla högst upp på julens önskelista är det SINGOLO GRÅ du ska sikta in dig på. En slät, sval och exklusiv percale tillverkad av ekologisk finkammad bomull med ett stilrent band som ger ramar och ger karaktär. En krispig sovupplevelse som kommer få hela familjen att vakna med ett (utsövt) leende på läpparna.

https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Dagsattbäddaförjulen/senzo_darkblue_1920x1080.jpg

3. MYSIG MOHAIR

Inget säger julledigt som ett väl maskerat eftermiddags-slummer i soffan. Med SENZO PLÄD MULTI och SENZO PLÄD MÖRKBLÅ omsluts du av exklusiv mjuk mohair - ett hantverk från en av världen främsta leverantörer inom mohairplädar. Med denna i hemmet är du alltid redo för en tupplur i stil. Plus att tomten säkert uppskattar en pläd över benen efter den långa färden.

https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Custom_Item_Images/hero_dun_2_2000x800.jpg

4. DAGS ATT DUNA

Sagolikt skönt, fluffigt och lyxigt! Med NATURA DUNTÄCKE och SONNO DUNKUDDE bäddar du för en magisk julsömn. Båda är fyllda med vitt förstklassigt gåsdun från Europa, vilket ger en underbart skön, nästan vispad känsla. En dröminvestering att njuta av i många år framöver. Om du vill ta examen i njutning adderar du även vår FEATHERBED. En exklusiv dunmadrass fylld med 90% gåsfjädrar och 10% gåsdun som ger en överlägsen komfort och mjukhet. Duna lugnt!

https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Dagsattbäddaförjulen/verona_christmas_1920x1080.jpg

5. STILRENA JULKUDDAR

Kom i julstämning med VERONA KUDDFODRAL! Ett stilrent kuddfodral i sammet som finns i en rad olika färger och storlekar. Att byta kuddfodral är ett enkelt sätt att uppdatera stilen i ditt hem. Alla färger är noga utvalda för att hålla över tid och matcha varandra fint. Vilken färg får julen hemma hos er i år?

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här