• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||

Journal

Sammetssängen Alberto

Nu är den här – Mille Nottis första säng som är klädd i vårt exklusiva sammetstyg.
– Alberto är en låg kontinentalsäng som ger ett uppdaterat och sofistikerat intryck åt hela sovrummet, säger William Wehtje, vd på Mille Notti.

Mille Nottis sammetstyg är älskat sedan många år, och finns i 6 sobra och vackert skimrande färger. Samtliga kulörer är noga utvalda för att passa fint tillsammans, oavsett kombination. Du hittar tyget till exempel på kuddfodralet Verona > och på sänggavlarna Alexandra >, Bianca > och Luna >.

Nu presenterar vi vår första säng klädd i detta sammetstyg: Kontinentalsängen Alberto
– Alberto är byggd för hand, som alla våra sängar. Basen är en stomme av furu som vuxit sig stark i skogarna i Norrland. Det är en stilren säng som förenar hållbarhet och stadga med komfort och fluffighet. Alberto har ett extra högt spiralsystem med en följsamhet som ger en skön mjukhet – nästan som en svävande känsla, säger William på Mille Notti.

Teknik som fördjupar sömnen
I resårmadrassen finns en avancerad tryckavlastande teknik med aktiv återfjädring, som kompenserar för rörelser – och därmed bidrar till en djupare sömn.
– Den här tekniken innebär att du varken behöver väckas av dina egna sömnrörelser, eller av rörelser från den som sover intill, förklarar William.

Låg silhuett ger mjukhet och mystik
En typisk kontinentalsäng är pampigt hög. Albertos låga höjd – 32 centimeter, exklusive ben och bäddmadrass – gör designen personlig och iögonfallande.
– Den låga linjen ger en mjuk och modern känsla och skänker en sorts mystik och spänning åt hela rummet, säger William.

Sammetstyget bidrar till sängens sofistikerade stil
– Sammet ger mjukhet, flärd och elegans åt ditt hem, och passar alla säsonger. Det är dessutom ett tyg som åldras på ett vackert sätt.

– Om du måste välja bland de 6 färgerna på sammetstyget – vilken blir allra finast på Alberto?
– Alla våra färger är sobra och ska hålla över tid, men ett säkert kort är Beige som känns samtida och som lätt passar in och matchar sängens karaktär!

Alberto finns också i Mille Nottis hållbara möbeltyg med linnestruktur.

Läs mer om Alberto och beställ sängen här >

Du kommer också gilla det här

 • 5 tips för en sommar full av njutning

  Äntligen sommarsemester och tid för vila. Från jobb och kalenderpåminnelser men kanske viktigast av allt – från alla måsten. Du måste nämligen ingenting på semestern.

 • 5 inspirerande tips för ett vårfint hem! 

  Efter en lång och mörk vinter strålar äntligen vårljuset in i våra hem. Med ljuset kommer även suget efter nya fräscha färger, kvaliteter och upplevelser. Här är fem tips som inte bara skapar vårkänsla – utan även stilsäkrar ditt hem. 

 • 5 tips för ditt drömsovrum!

  Glöm renoveringen! Det finns en rad enkla saker som du kan tillföra, utöver inbjudande sängkläder, för att skapa dina drömmars sovrum. Här har vi här samlat fem tips som bidrar till en elegant och vilsam miljö – där du alltid landar mjukt. Oavsett hur dagen varit.

 • 7 tips för ett vårfräscht sovrum

  Våren är här och det är dags att fräscha upp sovrummet. Få saker är så viktiga som hur vi sover därför bör vi även anpassa sovrummet efter säsong. Här kommer sju tips som garanterat sätter grunden för en skönare sömn i vår.

 • Sänggavlar – så hittar du din stil!

  Med en sänggavel i sovrummet förvandlas känslan, som genom ett trollslag, från sovplats till inbjudande sängkammare. Plötsligt kan du släppa ner axlarna, andas ut och tillåta dig själv att njuta.

 • 5 anledningar att bädda med vitt

  Om du bara ska välja en färg på sängkläder, välj vitt! Det är inte en slump att hotell ofta bäddar med vita sängkläder, det ger ett rent, fräsch och tidlöst intryck.

 • Görvälns Slott + Mille Notti = sant

  Nu närmar sig den härliga hösten och den krispiga, svala luften ger oss ny energi. Att uppleva detta i en underbar slottsmiljö gör upplevelsen magisk.

 • Dags att ge sängen kärlek

  Om man går tillbaka i tiden var det vanligt att man täckte sängen med ett stort överkast och stängde dörren till sitt sovrum. Nu ser vi en trend i att sovrummet och sängen får ta plats.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här