• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||

Journal

Bukowskis - Konst och Design av kvalitet

I fina och moderniserade lokaler, inredda av Ilse Crawford, ligger Bukowskis vackert beläget intill Berzelii Park i Stockholm. Genom expertis, kvalitet, störst utbud och marknadens högsta snittpriser är Bukowskis Nordens ledande auktionshus. Där samlas dagligen köpare från hela världen för att kika på fina designklassiker, konstverk och antikviteter. 

Vi hade förmånen att visa vår höstkollektion Contemporary Times för pressen, mitt i den pågående utställningen Modern Art + Design.  Mille Nottis påslakan hängde passande på ställningar mellan tidlösa möbler och utmärkande konstverk. Vi älskar hur fina gamla ting får nytt liv och förgyller vardagen för nästa generation. Att blanda det moderna med inslag av historia tillför en personlig och smakfull stil, som vi så mycket inspireras av.

Du kommer också gilla det här

 • En modern julsaga

  Julen behöver inte vara traditionell för att sprida sin magiska stämning. Hemma hos norska succéstylisten Tone Kroken samsas eklektiska former i nya spännande uttryck med iögonfallande detaljer.

 • Njutningsfull Glamping på Island Lodge

  I Stockholms fina skärgårdsmiljö på Bergholmen, utanför Vaxholm har paret Torkild Berglund och Kristina Bonde designat en makalös upplevelse i form av glamping.

 • Mille Notti & Darja Barannik

  Darja Barannik är en framgångsrik moderedaktör och journalist som med sin internationella bakgrund inspirerar oss med stil, trender och mode från hela världen.

 • Staycation på Siggesta Gård

  Om du vill unna dig avkoppling i lantlig idyll och samtidigt ha möjlighet till massor med roliga aktiviteter kan vi slå ett slag för Siggesta Gård.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här