• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||

Journal

Njutningsfull Glamping på Island Lodge

I Stockholms fina skärgårdsmiljö på Bergholmen, utanför Vaxholm har paret Torkild Berglund och Kristina Bonde designat en makalös upplevelse i form av glamping.

Här checkar du in i naturen i arton kvadratmeter stora tält som närmast upplevs som noggrant inredda vardagsrum. Trägolv, designade möbler, eldstäder, fårskinn, bäddade dubbelsängar och sängkläder från Mille Notti skapar ett njutningsfullt, skandinaviskt intryck. Stora fönster med magisk utsikt över natur och vatten gör känslan ännu mer komplett.

Förutom det unika boendet serveras fantastisk mat som tillagas på plats av en privat gourmetkock. Om du inte vill ta ett havsbad går det fint att njuta i vedeldad badtunna intill stranden. Det erbjuds konferensmöjligheter, bastubad och aktiviteter i form av segling och till och med sälsafari.

Här kan du bo mellan den 1 maj till och med 31 oktober och upplevelsen på Island Lodge har lockat många internationella gäster. Total komfort i vacker natur, hållbart och enastående - äkta glamping och en sovupplevelse med Mille Notti utöver det vanliga. We like!

Se mer på islandlodge.se

Du kommer också gilla det här

 • En modern julsaga

  Julen behöver inte vara traditionell för att sprida sin magiska stämning. Hemma hos norska succéstylisten Tone Kroken samsas eklektiska former i nya spännande uttryck med iögonfallande detaljer.

 • Bukowskis - Konst och Design av kvalitet

  I fina och moderniserade lokaler, inredda av Ilse Crawford, ligger Bukowskis vackert beläget intill Berzelii Park i Stockholm.

 • Mille Notti & Darja Barannik

  Darja Barannik är en framgångsrik moderedaktör och journalist som med sin internationella bakgrund inspirerar oss med stil, trender och mode från hela världen.

 • Staycation på Siggesta Gård

  Om du vill unna dig avkoppling i lantlig idyll och samtidigt ha möjlighet till massor med roliga aktiviteter kan vi slå ett slag för Siggesta Gård.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här