• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||

Journal

Staycation på Siggesta Gård

Du behöver inte resa så långt för att njuta av ledighet och den svenska sommaren.

Om du vill unna dig avkoppling i lantlig idyll och samtidigt ha möjlighet till massor med roliga aktiviteter kan vi slå ett slag för Siggesta Gård. Här kan du umgås med familj och vänner omringad av betande djur och vacker natur.  Du äter gott från ett blandat kök och du erbjuds boende i fantastiska rum i olika byggnader på gården.

De anrika byggnaderna med bevarad karaktär består av 6 modernt inredda dubbelrum där alla sängar och sängkläder kommer från Mille Notti. Dessutom finns trevliga gemensamma utrymmen som ger möjlighet till härligt umgänge. Självklart ingår en fantastisk frukostbuffé!

En magiskt staycation och en enastående sovupplevelse önskar vi!

Se mer på siggestagard.se

Du kommer också gilla det här

 • En modern julsaga

  Julen behöver inte vara traditionell för att sprida sin magiska stämning. Hemma hos norska succéstylisten Tone Kroken samsas eklektiska former i nya spännande uttryck med iögonfallande detaljer.

 • Njutningsfull Glamping på Island Lodge

  I Stockholms fina skärgårdsmiljö på Bergholmen, utanför Vaxholm har paret Torkild Berglund och Kristina Bonde designat en makalös upplevelse i form av glamping.

 • Bukowskis - Konst och Design av kvalitet

  I fina och moderniserade lokaler, inredda av Ilse Crawford, ligger Bukowskis vackert beläget intill Berzelii Park i Stockholm.

 • Mille Notti & Darja Barannik

  Darja Barannik är en framgångsrik moderedaktör och journalist som med sin internationella bakgrund inspirerar oss med stil, trender och mode från hela världen.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här