• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||
https://www.mille-notti.com/se/pub_docs/files/Vitasängkläder/millenotti_weddinggifts_hero.jpg

Så hittar du rätt bröllopspresent - 5 tips

Det absolut bästa sättet att hylla kärleken mellan två personer är njutning.
Om brudparet helst njuter i soffan, sängen eller badrummet spelar ingen roll.
Vi har stilsäkra alternativ för alla personligheter.

Klassiska paret

Om stilsäkerhet var en tävlingsgren - så är detta paret att slå! De faller aldrig för kortlivade trender utan investerar hellre i design som håller över tid. Den bästa bröllopspresenten till dessa nyförälskade stilprofiler? Utan tvekan, klassiska Satina i silkeslen satin! Vävd av 100% kammad bomull i yppersta kvalitet. Precis som vårt par vill ha det.

Romantiska paret

Unga, vackra och obotliga drömmare! Det här paret älskar att berätta historien om hur det bara sa “klick” första gången de träffades. Så varför inte ge dem en present de kommer falla för redan första natten? Ljuvliga Fiore i romantiskt blommönster eller Chiara i krispig vit percale av ekologisk bomull designad med en sirlig hålsöm, för tankarna till ljusa sommarnätter utan slut. Som bäddat för romantik.

SPA-paret

Det här är paret som älskar avslappning. De förstår inte människor som väljer en snabb dusch framför ett långt bad och de drömmer ständigt om nästa gång de får checka ut från vardagen. Med lyxigt mjuka Fontana handduk och Fontana badrock i fluffig frotté, tillverkad av ekologisk bomull får paret sin högsta önskan uppfylld – femstjärnig SPA-känsla varje dag, i många år framöver.

Exklusiva paret

För det exklusiva paret är bara det bästa gott nog. De investerar hellre i ett fåtal bra saker med riktigt hög kvalitet och avskyr vräkig design. Överraska dem med Nuvola - vårt mest exklusiva påslakan i kammad bomullssatin med hela 800 trådar per tum. En juvel bland sängkläder som är lika elegant som sofistikerat, precis som brudparet.

Hemmaparet

De här turturduvorna flänger inte jorden runt i jakt på nya upplevelser. De njuter hellre av stillsamma stunder hemma, uppkrupna i soffan med varsin bok eller ny serie. Just därför kommer de älska vår mjuka pläd Senzo i exklusiv mohair. Ett genuint hantverk som lätt blir allas favorit. Tips! Köp gärna varsin pläd till brudparet. Även om de gärna delar just nu, så har var pläd sin tid.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här