• Välkommen till Mille Notti - Just nu fri frakt på alla köp
||

Hållbarhet

Care

En stor del av våra produkters livslängd ligger faktiskt i användarens händer. Därför förmedlar vi alltid, på ett tydligt och inspirerande sätt vikten av att följa våra skötselråd. På så sätt kan vi alla själva förlänga livslängden på våra sängkläder ytterligare, samtidigt som vi minskar vår egen miljöpåverkan.

SÅ TVÄTTAR DU DITT DUNTÄCKE
Fjäderlätt, fluffigt och alldeles underbart. För att ditt duntäcke ska förbli så behöver du tvätta det på rätt sätt. Tennisbollar i tvättmaskinen och tvättmedel utan tensider är två bra skötselråd – men det finns många fler.
Läs mer>

SÅ TVÄTTAR DU DINA DUNKUDDAR
Mjuk, fluffig och alldeles underbar! Har du investerat i dina drömmars kudde? Så här sköter du om och tvättar den så att den bibehåller sin fina kvalitet.
Läs mer>

SÅ TVÄTTAR DU DIN FROTTÉ!
Att tvätta frottéhanddukar på rätt sätt kan verka som en enkel match. Men det finns faktiskt en rad fallgropar som du bör undvika om du vill bevara såväl kvalitet som känsla. Låt oss guida dig till en renare, mjukare och fluffigare frotté.
Läs mer>

SÅ HÅLLER DU DINA LAKAN KRISPIGT VITA
Vita krispiga lakan, finns det något fräschare eller mer tidlöst vackert? Våra sängkläder i vit percale, satin eller vitt linne förvandlar ditt sovrum till en stilren och avkopplande plats där du kan pausa alla intryck. För att den fräscha förnimmelsen ska bestå, kolla in våra bästa tvätt- och skötselråd. De bevarar såväl den vita färgen som vår framtida miljö.
Läs mer>

Du kommer också gilla det här

 • Vårt uppdrag

  Vi tror på planerad konsumtion. Därför uppmuntrar vi till att investera i ett färre antal och hållbart framställda produkter – av bästa tänkbara kvalitet, som kan njutas idag, imorgon och många år framåt.

 • Quality

  Vi levererar alltid bästa möjliga kvalitet. Förstklassig kvalitet en färskvara.

 • Trust

  Alla våra produkter är märkta med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. En stor del av våra produkter är tillverkade av ekologisk bomull samt märkta med GOTS (Global Organic Textile Standard).

 • Responsibility

  En hållbar och ansvarsfull produktion som resulterar i kvalitetsprodukter är helt avgörande för oss. För att säkerställa att nya produkter uppfyller våra förväntningar på kvalitet och känsla genomför vi olika produkttester, både av oss internt samt på externa oberoende laboratorier.

 • Transparency

  Genom att tydligt och kontinuerligt kommunicera vårt hållbarhetsarbete ges en insyn som skapar förtroende. Vi får även en plats att berätta vad vi åstadkommit och siktar på att uppnå i framtiden.

 • Consciousness

  Medvetenhet är nyckeln till utveckling. Vår tillverkning och distribution påverkar miljön och de människor och djur som lever i den.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig. Läs mer här